Skip to content
Väliseinän rakentaminen Tampere

Väliseinän rakentaminen toimitilaan ja toimistoon – Tampere ja lähikunnat

Kevyt väliseinä toimistoon tai toimitilaan

Teemme sinulle väliseinän toimitilaan, liiketilaan tai toimistoon. Jos tila pitää saada nopeasti työkäyttöön, niin valitaan ratkaisu, jossa rakentamisnopeus on pääosassa. Meillä on useita eri väliseinä-ratkaisuja, riippuen siitä, minkälainen väliseinän rakentaminen toimitilaan sopii parhaiten.

Kevyt väliseinä sopii esimerkiksi liiketilaan ja toimistoon, jossa tarvitaan lähinnä tilan jakamista omiksi työpisteikseen. Toimitila, jossa on enemmän vaatimuksia, voidaan jakaa seinällä, jonka rakenne on raskaampi ja kestää hyvin esimerkiksi laitteistojen ripustamista.

Putkistojen kotelointi ja muu talotekniikan kotelointi

Mikäli toimitilassa on näkyvillä putkistoja tai muuta tekniikka, joka voidaan koteloida ja siten sovittaa uudistettuun ulkoasuun, niin saat putkistojen koteloinnit samassa toimitilan remontissa. Näin toimiston viihtyvyys ja arvokkaampi ulkoasu saadaan palvelemaan liiketoimintaasi.

Väliseinät nopeasti Tampereella ja Pirkanmaalla

Palvelualuettamme on Pirkanmaa ja nämä paikkakunnat; Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Jämsä, Kangasala, Kihniö, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi.