Skip to content
pikapaloposti tarkastus tampere

Pikapalopostin tarkastus

Pikapalopostin tarkastus – Tampere ja Pirkanmaa

Pikapalopostien kunnossapito on lakimääräistä. Niiden huoltovelvollisuudesta on määrätty Pelastuslaissa näin; ”Laitteet on pidettävä toimintakunnossa sekä huollettava ja tarkastettava asianmukaisesti. Vastuu on rakennuksen omistajalla, haltijalla ja toimenharjoittajalla osaltaan.” Pikapalopostin tarkastus on Talovoiman asiantuntijalta tilattavissa Tampereella ja Pirkanmaalla, ota yhteyttä.

Pikapalopostin huolto ja koeponnistus

Pikapalopostit on tarkastettava vuoden välein ja koeponnistus pikapalopostille on tehtävä viiden vuoden välein. Nämä toimenpiteet vaativat asiantuntijaosaamista. Talovoiman pikapalopostien, mittareilla tehtäviin koeponnistuksiin perehtynyt asentaja tekee vaadittavat toimenpiteet tehokkaasti ja pelastuslain mukaisesti. Lopuksi teemme raportin tarkastuksesta ja koeponnistuspöytäkirjan.

Vakuutusyhtiön suojeluohje

Huomiothan myös kiinteistön ja liiketoiminnan vakuutusohjeet. Vakuutusyhtiöillä on vaatimuksia pikapaloposteista ja alkusammutuskalustosta vakuutetuissa kohteissa. Näistä vakuutusehdoista saat lisätietoa omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Pikapalopostin koeponnistus – Tampere ja Pirkanmaa

Pikapalopostien huollot Pirkanmaalla mm. Tampere, Nokia, Hämeenkyrö, Vesilahti, Valkeakoski, Urjala, Sastamala, Ruovesi, Pälkäne, Punkalaidun, Pirkkala, Parkano, Orivesi, Ylöjärvi, Mänttä-Vilppula, Lempäälä, Kuhmoinen, Kihniö, Kangasala, Jämsä, Juupajoki, Ikaalinen, Virrat ja Akaa.