Skip to content
Päivystävä putkimies Tampere

Päivystävä putkimies ja vesivuodon korjaus

Liiketilan ja toimiston kiireelliset LVI-työt

Liiketilan tai toimiston vesivuodon korjaus alkaa sillä, että pyritään pysäyttämään vedentulo kohteeseen mahdollisimman varhain. Näissä tilanteissa ensimmäinen apu on saatavilla jo soittamalla ja kysymällä onko mahdollista saada päivystävä putkimies paikalle.

Ensimmäisenä saat ohjeita, mitä voit tehdä itse rajataksesi vahinkojen määrää. Tärkeintä on aina ensin kartoittaa tilanne, että lisävahinkoja ei pääse syntymään. Putkimies lähtee tulemaan kohteeseen mahdollisimman pian. Toimistoajan jälkeen (16-24) numero on 046 590 4879.

Vesivuoto ja vesivahingon laajuus rakenteissa

Jos vesivuoto on laaja ja vettä on päässyt myös rakenteisiin, niin vesivuodon kuivauksen yhteydessä ilmenee usein, että on tarpeellista tehdä myös jonkin verran purku- ja korjaustöitä.

Vesivahingon korjauksen yhteydessä puramme kastuneet rakenteet ja korjaamme ne uudella materiaalilla. Mikäli tilaa tarvitaan esimerkiksi työntekijöiden käyttöön, pyrimme eristämään alueen siten, että korjaustyöstä on mahdollisimman pieni haitta toiminnallenne.

Tampere ja Pirkanmaa – Kysy päivystävä putkimies -palveluamme

Yritysasiakkaana sinulla on mahdollisuus solmia turvallinen 24/7-päivystyssopimus. Vesivuodon korjaus ja vesivahinkojen korjaustyöt teemme Pirkanmaalla; Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Jämsä, Kangasala, Kihniö, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi.